De Combinatie van Factoren levert creatieve oplossingen voor merken en retailers. Dat doen we niet alleen in het dagelijkse leven van de consument. Maar ook als deze op reis zijn. Zo leveren we al jaren retail-oplossingen voor bekende merken op vliegvelden over de hele wereld. We ontwikkelen niet alleen de concepten maar verzorgen ook de fabricage en installatie van alle winkelopstellingen. Zowel tijdelijk als permanent. De vraag naar dit werk groeit hard en daarom hebben we ruimte voor aanvulling van ons Travel Retail-team.

Wat je bij ons gaat doen
Je werkt nauw samen met onze designers en project managers om, binnen de wensen van onze klanten en de randvoorwaarden van de retailer, high-end winkelopstellingen te bedenken.
Soms werk je met standaard displays en soms bedenk je nieuwe dingen. De ene keer op 2 vierkante meter, dan andere keer op 90. Je helpt onze project managers op dagelijkse basis de uitdagingen van onze klant om te zetten in echte oplossingen.

Wat je kunt
Ruwe design-ideeën omzetten in 3D-designs en kloppende technische tekeningen. Je denkt vanuit vorm, maar met name van uit constructie. Je leest gemakkelijk door de bouwvoorwaarden van airport architecten en beoordeelt bouwkundige tekeningen van onze leveranciers. Je tekent in een CAD programma, Vectorworks of goed in Sketch Up. Het is echter geen werkvoorbereiding: onze leveranciers uit ons wereldwijde netwerk maken de definitieve bouwtekeningen.
Dat wil overigens niet zeggen dat alles niet op de mm moet kloppen.

Wat je weet

  • CAD programma’s, Vector works, SketchUp of vergelijkbaar programma
  • Je begrijpt goed dat een effectieve winkeloplossing een mix is tussen presentatie van product en uitstraling.
  • Bekend met (internationale) bouwvoorschriften en materiaal-certificeringen
  • HBO denk- en werkniveau

Wie je bent
Je bent tussen 25-30 jaar, hebt een paar jaar ervaring (b.v. in standbouw), barst van de energie,
bent accuraat en hebt affiniteit met retail. We zoeken die gezonde balans tussen een designer en een technisch tekenaar.

Wat wij je bieden
Afwisselende, dynamische baan bij succesvol Amsterdams reclame bureau. Prima salaris. Uitdagende projecten. Leuk team. Mooie merken. Kans om door te groeien.

Lijkt je het wat? Stuur je CV en motivatie naar martijn.nillesen@dcvf.nl