Begrijp, bereik en activeer: Let’s Z

Generatie Z, de nieuwste generatie consumenten, is geboren tussen 1995 en 2010. En ze hebben hun eigen gebruiksaanwijzing. Waar millennials het nog hadden over een second screen verdeelt Gen Z de aandacht moeiteloos over 5 schermen. Ongrijpbaar voor marketeers? Think again!

Gen Z heeft een spanningsboog van 8 seconden. Die is nu al voorbij.

De generatie met een messcherpe bullshitdetector

Generatie Z communiceert in beeld en creërt graag mee. Ze zijn realistisch, gericht op de toekomst en willen werken voor hun succes. Ze geven liever geld uit aan ervaringen dan aan spullen en hebben een messcherpe bullshitdetector.

van jongeren beveelt een merk aan bij vrienden

What one generation sees as a luxury, the next sees as a necessity.

Co-creatie met je doelgroep tijdens onze Gen Z workshop

In samenwerking met dr. Jos Ahlers ontwikkelden wij onze unieke Gen Z workshop. Niet de zoveelste presentatie over het probleem, maar een resultaatgerichte methode waarmee we samen met jou als marketeer én de doelgroep tot verrassende inzichten en ideeën komen.

Niet praten over, maar werken met Generatie Z

Met een relevante selectie uit onze eigen Gen Z database tackelen we jouw merkvraagstuk en co-creëren we de basis voor een activatie-concept. Daarna werken we de inzichten en ideeën verder uit tot trefzekere communicatie die Gen Z begrijpt, bereikt en activeert!